PAGINAS

sábado, 8 de abril de 2017

La Falla Plaça del Doctor Collado ultima el salt a 1º B

  • Després de diversos anys en 2ºB, la centenària comissió fallera de la Plaça del Doctor Collado incrementarà el seu pressupost en la intenció de donar un gran pas de qualitat en el seu monument.
  • Ademés, s’augmentarà la partida destinada a la falla infantil, que tornarà a encarregar-se a l’artiste Ricard Balanzá.
  • La Falla Plaza Doctor Collado va aprovar l'elecció dels seus artistes de cara a les pròximes festes en l'última junta celebrada fa dos setmanes.
Per al monument infantil es va decidir per unanimitat donar continuïtat a l’artiste Ricard Balanzá. La comissió està segura de que en el seu tercer any continuarà evolucionant sense deixar de costat lo que és el seu segell particular que no és un altre que una estètica totalment personal i una obsessió pel conte dels seus acabaments.
Per a la falla gran s'ha cregut oportú optar per un canvi de rumbe després de dos anys en el tàndem format per Manolo Martínez i Sergio Alcañiz, a els qui la falla desitja la major de les sorts i que seguixquen collint èxits.
Aixina, l'artiste elegit para tan il·lusionant projecte és David Sánchez Llongo. Este jove artiste és un dels més destacats valors emergents en les falles i el seu nom comença a estar lligat a projectes d'obligada visita en les rondes falleres. A açò li uneix les ganes mostrades per David de plantar en la plaça on la varen fer històrics artistes i la combinació fa que els fallers ja tinguen ganes de vore el seu treball en el carrer.
Per a que tot açò es porte a terme, en la junta es va aprovar realitzar un increment pressupostari que s'està ultimant en l'idea de passar de plantar en la secció 2ºB en la que s'ha emmarcat la falla en els últims anys a fer-ho en 1ºB de cara a les pròximes falles, reafirmant aixina el compromís d'esta comissió en la millora del monument, sempre dins de les seues possibilitats.
La comissió va destinar el passat exercici 15.850 € a la falla gran i 4.200 € a l'infantil.