PAGINAS

domingo, 9 de abril de 2017

Els presidents tornen a ser elegits

FALLA AZCARRAGA – G.V. FERRAN EL CATÒLIC
El passat dijous 6 d’abril en el seu casal ‘Les Flames’ va tindre lloc la Junta General Extraordinària on es va tancar el passat exercici. Alberto Navarro, ja expresident de la comissió, càrrec que va exercir durant quatre anys, va tindre paraules d’agraïment a totes les falleres i fallers de la comissió, als màxims representants de 2017.
Es donava pas al moment de l’elecció com a President de l’exercici 75º Aniversari on el faller mes antic present en la Junta, Manolo Esteve, va pronunciar el nom del únic candidat a la presidència, Jesús Montiel i Llora, el qual va dirigir unes paraules d’agraïment a la seua comissió.
Jesús Montiel i Llora
President de la Falla Azcárraga – G.V. Ferran El Catòlic
FALLA POBLE DE SILLA
La Falla Poble de Silla, va celebrar el passat divendres 7 d’abril l'elecció del seu president, on va resultar reelegit Javier Villalba i Estellés. Aquest jove de 24 anys repeteix al càrrec amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar per la seua falla que l'any passat, on se va estrenar com a president.
Javier, que aquest any ha decidit augmentar la gent que composa la Junta Administrativa, (degut al increment considerable de fallers que va tindre la comissió l'any passat), afronta el nou any faller amb la esperança de repetir el doblet de Falles aconseguit el passat mes de març i de fer més gran, si cap, la comissió que l'ha vist nàixer i créixer com a faller. Enhorabona!
Javier Villalba i Estellés
President de la Falla Poble de Silla
FALLA OLIVERETA – CERDÀ I RICO
A la Falla Olivereta – Cerdà i Rico en la Junta General del passat 7 d'abril ha triat per votació com a President per a l’exercici 2017 / 2018, any del 75º aniversari a Juan Banacloy i Cuevas.
Juan Banacloy i Cuevas
President de la Falla Olivereta – Cerdà i Rico
FALLA GRAL. BARROSO – LITOGRAFO PASQUAL I ABAD
Mentres, a la Falla General Barroso – Litografo Pasqual i Abad, en la Junta General Extraordinaria celebrada també el passat 7 d’abril va tancar el passat exercici amb la despedida de fins l’hora, el president de la comissió durant tres exercicis, Jesús Fernández i Plá.
Seguidament es va procedir a l’elecció del president per al pròxim exercici faller de 2018 on va ser elegit José Valle i García on va pronunciar unes paraules d’afecte a Jesús i a tota la comissió, on torna a exercir com a president despres de tres anys de descans. Enhorabona!
José Valle i García
President de la Falla Gral. Barroso – Lit. Pasqual i Abad
FALLA AVD. DEL OESTE ‘ELS VELLUTERS’
La comissió fallera del centre historic reunida en Junta General Extraordinaria va resultar reelegit com a president per a 2017 / 2018, Juan Enrique Gómez Bataller.
Juan Enrique Gómez Bataller
President de la Falla Avd. del Oeste ‘Els Velluters’