PAGINAS

domingo, 16 de abril de 2017

Luis Espinosa i Salvador Ferris seran els artistes de General Barroso

La Falla General Barroso – Litògraf Pascual i Abad anuncia els noms dels artistes fallers que plantaran en la seua demarcació en les pròximes Falles de 2018. El monument gran ho realitzarà per quint any consecutiu Luis Espinosa. Mentres que per al monument infantil s'apostarà per Salvador Ferris, en el que serà la seua estrena en la comissió.
Luis Espinosa, que ha realitzat les quatre últimes Falles en les que la comissió ha competit en una exigent categoria com és la Primera A, aconseguint un 9º premi en l'últim exercici, ademés d'un 6º en 2016, 8º en 2015 i 9º en 2014, dissenyarà un projecte per a repetir presència en la categoria d'argent de les Falles de Valéncia.
Salvador Ferris porta des dels 14 anys dibuixant i confeccionant falles, ho és de manera professional des de fa nou anys. Té una dilatada experiència en la creació de falles infantils i és un pioner en l'aposta per la tecnologia en els monuments.
Per últim, la Falla General Barroso vol agrair a l'artiste Ximo Martí el treball realitzat per a la comissió en els dos últims exercicis i desitjar-li sort en el seu futur professional.