PAGINAS

miércoles, 1 de marzo de 2017

Els Llibrets que fan Patrimoni

La Falla Santa Maria Micaela - Martí l'Humà celebrarà l'acte de presentació del seu llibret i llibret infantil de 2017 el proper dijous 2 de març a les 20:30 hores en el seu casal.

Aquest any els llibrets, que amb els lemes "Cinema Micaela", en el cas de la Falla, i "Nit d'estrena" en el cas de la Falla Gran, conten en ‘Explicació i relació de la Falla" de Sito Sanchis i Manuel Andrés Zarapico, respectivament. Les portades originals són obra de Guillem Rojas García (la major) i Juan Francisco Torres Grifol (faller de la comissió).
En el llibret, i baix el títol de "El cinema valencià" col·laboren aportant diferents articles els fallers Josep Ynat Marquès, Carlos de juliol Sesa i Antonio Marc Albert. En el cas del llibret infantil, dedicat al "Teatre Infantil a Santa Maria Micaela", també col·labora amb un article José Vicente Marco Albert i podrem trobar entrevistes amb els "xicotets" actors de la comissió i amb la directora del Grup de Teatre Infantil.
Mentres que la Falla Doctor Serrano - Carlos Cervera - Clero celebrarà l'acte de presentació del seu llibret el proper dissabte 4 de març a les 18:30 hores en el seu casal en el que contaran amb la presència del poeta, Donís Salvador, del dibuixant de la portada, Josep Lluís Aguilar en un acte que serà presentat i dirigit per la periodista Mábel Obrer.