divendres, 24 de febrer de 2017

Micaela arribarà en moto

El pròxim dissabte 11 de març tindrà lloc la IV Edició de la ‘Micaela Motor Classic’ en la Falla Santa María Micaela – Martí L’Humá que contarà en l’exhibició de motos clàssiques, música remember, sorteig de regals exclusius, entrega de premis i ruta guiada pels carrers de Valencia. Tot açò des de les 09:00 i fins les 14:00 hores, en la intersecció dels carrers Martí L’Humà i Literato Gabriel Miró.
Durant l’esdeveniment es podrà gaudir de l’exposició de motos clàssiques, premis per a les millors motos, assessorament amb les empreses expositores, musica remember amb 20.000 watios de potencia a traves d’un espectacular tràiler de 15 metres de llarg que farà gaudir en aquest espectacular esdeveniment.
També es podrà gaudir d’almorzar popular i camiseta del esdeveniment per a tots els que desitgen participar, ademes de poder visitar els stands de les empreses col·laboradores. Ademes es realitzarà una ruta motera a les 11:00 hores per els principals carrers de Valencia i guiada per la Policia Municipal.
Inscripció i preus
La inscripció per a tots aquells que acudeixen amb la seua moto tindran un preu de 8 euros per persona. El pagament de la inscripció es realitzarà el mateix dia de l’esdeveniment en la carpa d’inscripcions a partir de les 09:00 hores. Tots els inscrits contaran en el obsequi d’una camiseta, tickets d’almorzar amb beguda i numero per al sorteig de regals dels patrocinadors.
  • Inscripció AMB moto: 8 euros (almorzar + camiseta + numero per al sorteig).
  • Inscripció SENSE moto: 4 euros (almorzar i beguda) i 6 euros amb camiseta.