PAGINAS

viernes, 24 de febrero de 2017

Micaela arribarà en moto

El pròxim dissabte 11 de març tindrà lloc la IV Edició de la ‘Micaela Motor Classic’ en la Falla Santa María Micaela – Martí L’Humá que contarà en l’exhibició de motos clàssiques, música remember, sorteig de regals exclusius, entrega de premis i ruta guiada pels carrers de Valencia. Tot açò des de les 09:00 i fins les 14:00 hores, en la intersecció dels carrers Martí L’Humà i Literato Gabriel Miró.
Durant l’esdeveniment es podrà gaudir de l’exposició de motos clàssiques, premis per a les millors motos, assessorament amb les empreses expositores, musica remember amb 20.000 watios de potencia a traves d’un espectacular tràiler de 15 metres de llarg que farà gaudir en aquest espectacular esdeveniment.
També es podrà gaudir d’almorzar popular i camiseta del esdeveniment per a tots els que desitgen participar, ademes de poder visitar els stands de les empreses col·laboradores. Ademes es realitzarà una ruta motera a les 11:00 hores per els principals carrers de Valencia i guiada per la Policia Municipal.
Inscripció i preus
La inscripció per a tots aquells que acudeixen amb la seua moto tindran un preu de 8 euros per persona. El pagament de la inscripció es realitzarà el mateix dia de l’esdeveniment en la carpa d’inscripcions a partir de les 09:00 hores. Tots els inscrits contaran en el obsequi d’una camiseta, tickets d’almorzar amb beguda i numero per al sorteig de regals dels patrocinadors.
  • Inscripció AMB moto: 8 euros (almorzar + camiseta + numero per al sorteig).
  • Inscripció SENSE moto: 4 euros (almorzar i beguda) i 6 euros amb camiseta.