PAGINAS

sábado, 4 de febrero de 2017

Raquel i Esther, un dia important a Quart i Palomar

El mati del passat diumenge 22 de gener ha tingut lloc en l’Auditori “Luis Monzonís” del Col·legi IALE (L’Eliana) la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de 2017 de la Falla Quart i Palomar, la senyoreta Esther Mata Marcos i la xiqueta Raquel Gamboa Hervás.
Amparo Hervás, tia de Raquel Gamboa, va exercir de mantenidora de la recent presentada Fallera Major Infantil i va despertar les emocions de l’Auditori com de la mateixa Raquel. El punt de partida per a un any ple d’il·lusions.
Després la emotiva imposició de la banda acreditativa com Fallera Major a Esther Mata va arribar l’hora de la seua mantenidora, la senyoreta Alejandra Serrano. Vinculada a l’àmbit faller com Fallera Major de 2015 de la Falla Ribera – Convent de Santa Clara e intima amiga d’Esther, ha sigut l’encarregada d’exercir l’important paper de mantenidora.
Al finalitzar l’exaltació de les Falleres Majors i les seues respectives corts d’honor es va representar un numero musical a càrrec de la Falla Plaça de la Regió de Catarroja amb una xicoteta col·laboració de la comissió infantil de la Falla Quart i Palomar.