PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 20 de febrero de 2017

Emotiva Exaltació de les Falleres Majors d’Olivereta a la Sala Canal

A les 22:00 hores del passat divendres 17 de febrer, va començar l’acte anual d’exaltació de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils de l’Agrupació de Falles Olivereta.
Enguany, l’espectació de l’acte havia sigut major al comptar amb la col·laboració com a mantenidora de les Falleres a la Vice Presidenta del Consell i fallera de la Comissió Àngel de l’Alcàsser – José Maestre, Mònica Oltra Jarque.
A partir de les 21:30 van anar acostant-se cap a la Sala Canal fallers i amics de les falleres majors homenatjades, sabedores de ser protagonistes d’un any històric per ser les primeres falles Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tampoc s’ho van voler perdre el Regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset i l’Alcalde de Pinedo, Josep Gimeno.
El President de l'Agrupació, Celso Javier Eslava del Río, va anar rebent als quadres d'honor de les comissions i d’eixa manera va anar acostant-se el moment de l’obertura del teló.
Acte seguit, va aplegar el torn de la Mònica Oltra, on no van faltar mencions tant, a esta fita tan important per a la festa com a les vertaderes vertebradores de l’acte, les Falleres Majors.
El grup de playbacks va amenitzar alguns moments de la vetllada que va discorrer en un ambient plàcid i alegre.
En acabar l’exaltació de les Falleres Majors, Mònica Oltra va rebre de mans del President de l’Agrupació, Celso Javier Eslava del Río la insígnia d’Argent de la institució per la seua dessinteressada participació i dignificació de la festa fallera.
L’acte va acabar poc abans de la mitjanit, amb els ulls de tots els assistents posats a les properes falles 2017.