PAGINAS

miércoles, 22 de febrero de 2017

L’edició 76 de “El Turista Fallero” ja esta llista

“El Turista Fallero”, la revista decana de la festa de les Falles, esta llista per a eixir al carrer en la seua edició numero 76. Per a celebrar este fet, el pròxim dimarts 28 de febrer a les 20:00 hores, es realitzarà l’acte de presentació de la revista. L’esdeveniment tindrà lloc en ‘Els Tallers’ del Gremi d’Artistes Fallers sita en el Carrer Sanchez Arjona, 12 de Valencia.
En la presentació es donarà a conèixer els col·laboradors que participen, tots els detalls del seu contingut i les principals novetats que presenta la revista en la present edició. Els assistents podran adquirir la revista en primícia el dia abans del seu llançament del dia 1 de març.
Ademes, com a principal novetat, la revista avança que este any es repartiran 100 tickets daurats entre tots els exemplars de “El Turista Fallero” en el que els afortunats que l’encontren rebran una lamina d’edició limitada de la portada firmada pel seu autor, David Moreno. I si apareix el primer dels tickets daurats el dia de la presentació?
Una revista fallera, feta per i per a fallers des de 1942 que, units, poden fer que dure 75 ants mes perquè “El Turista Faller” es molt mes que una revista.