PAGINAS

lunes, 24 de octubre de 2016

Una setmana al carrer Azcárraga

La setmana passada la Falla Azcárraga – Ferrán El Católic va organitzar la seua setmana cultural amb diversos actes baix el lema “La cultura del carrer Azcárraga”.
El divendres es varen presentar els esbossos dels monuments fallers de 2017 amb la presencia dels artistes Vicente Martinez i Vicente Torres i baix l’atenta mirada de les màximes representats de la comissió, Adriana i Carla, els presidents, Alberto i Tomás, així com fallers, invitats i públic que allí es congregava. El mateix divendres es va realitzar una ruta nocturna i guiada pel grup Turiart visitant el centre del ‘cap i casal’. El dissabte el casal faller es va convertir en un carrer cèntric amb l’actuació d’artistes com mimos, musics i un llarg etcètera.
Per a clausurar la Setmana Cultural el diumenge els infantils van visitar Valencia amb l’interesant historia de ‘Atrapa al dragón’. Ja per la vesprada es va presentar oficialment la nova pagina web de la comissió fallera gracies al treball del faller Miguel Serrano i del seu equip de treball.