PAGINAS

miércoles, 26 de octubre de 2016

Cultura de 'La Hispanidad'

La Falla Albacete – Marvà “La Hispanitat” va organitzar la seua Setmana Cultural amb motiu del seu 75º aniversari de la primera plantà del monument infantil aquest passat fi de setmana a on s’han realitzat exposicions, col·loquis i la presentació d’un llibre molt especial per a ells.

En el col·loqui sobre l’evolució del ninot on varen participar José Manuel Alares i Luis Boix, artistes reconeguts a la comissió així com de Miriam García, artista del monument infantil d’aquest exercici i moderats per Manuel Villuendas. Al col·loqui Alares afirmà que "les falles han perdut el rumb i s’han de reinventar”.
Aquest acte on va servir d’anècdotes viscudes a la comissió ja que varen assistir Falleres Majors de l’historia com es, Fallera Major Infantil de la comissió a 1942, Pepa Oquenda, i l’acte va ser presidit per Alejandra Hernández Esteve i Marcos González Esteve, representants actuals de la comissió.
La jornada final de la setmana cultural s’ha presentat un llibre dedicat a la participació de la comissió en la Cavalcada del Ninot. Enhorabona!
Totes les fotografies les pots vore en FACEBOOK i han sigut realitzades per Adrian Chaqués Ferrer.