PAGINAS

jueves, 27 de octubre de 2016

La dansà, allò més nostre

El próxim divendres 28 d'octubre, a les 20:30 horess, al casal de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII s’inaugura les novenes xarrades de cultura amb el motiu: “La dansà, allò més nostre”, a càrrec de la doctora Rosario Rodríguez Llorens, professora de Pedagogia de la Dansa en el Conservatori Superior de Dansa de València.
Rosario oferirà un recorregut per les principals característiques de la dansà, així com per les seues variants i extensió al llarg del territori valencià. Després aportarà exemples significatius de danses tradicionals, bé per la seua originalitat, bé per la seua tradició, o fins i tot pel seu caràcter innovador.
Esta serà la primera de les novenes Xarrades de Cultura de l’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII, que durant tres divendres consecutius debatiran al casal temes de la nostra festa i les nostres tradicions.
La segona xarrada tindrà lloc el pròxim divendres 4 de novembre a la mateixa hora i lloc en la que estarà presidida per l’artista faller, i autor del monument gran d’enguany, Raúl Martínez Chuky.