PAGINAS

martes, 11 de octubre de 2016

Albacete Marvá celebra el seu 75 aniversari

La Falla Albacete – Marvá te el plaer d’invitar-vos a la seua Setmana Cultural que es celebrarà del 13 al 16 d’octubre en el seu casal situat en el Passatge Ventura Feliu numero 13 per a commemorar el 75º Aniversari de la primera plantà del seu monument infantil.
Les activitats s’iniciaran en un col·loqui sobre la seda en la indumentària valenciana, una exposició de maquetes i un vi d’honor. Tot això serà el dijous 13 d’octubre a partir de les 20:30 hores.
El dia 14 tindran una demostració de de pintes així com d’una exhibició com posar mocadors i altra sobre la roba adequada per a practicar el ball tradicional valenciana. Posteriorment, el dia 15, tindrà lloc una exposició de ninots indultats del monument infantil a lo llarg de l’historia com a comissió on també hi haurà un col·loqui entre els dos artistes que mes monuments infantils han plantat en la demarcació fallera com son Luis Boix i José Manuel Alares a qui acompanyarà Miriam Garcia, responsable de la falla infantil d’aquest exercici 2017.
El plat fort quedarà per al tancament de la Setmana Cultural, el diumenge 16 a les 17:30 hores quan es faja entrega dels premis del concurs de maquetes així com la presentació del llibre “Cabalgata del Ninot 1942 – 2017”.