PAGINAS

viernes, 19 de junio de 2015

La 7º Fira del Motor de Dénia ja esta en marxa

Dénia acollirà de nou, el 20 i 21 de juny, la sèptima edició de la Fira del Motor de Dénia, un esdeveniment que s’ha convertit ja un referent del sector del motor, a escala nacional, i que suposa un important impuls per al comerç de la ciutat.
Un any més, Dénia rep aquest esdeveniment, que es convertirà en una important efemèride per a la ciutat, no solament gràcies al fantàstic acolliment, per part del públic que els visita des de molts punts de la Península, sinó també gràcies al suport total dels professionals del sector, que veuen, en aquesta Fira, una oportunitat molt interessant per a impulsar el seu negoci, traent els seus productes i ofertes al carrer.
La Fira del Motor de Dénia, tot un èxit de participació, que, durant les sis primeres edicions, ha reunit un important nombre de visitants i expositors.
No et pots perdre un cap de setmana dedicat al món del motor, en aquesta sèptima edició de la Fira del Motor de Dénia, on el Centre de la ciutat es transforma en una Fira de Mostres urbana. Un concepte únic i molt original, que la diferencia d'altres fires del sector. Amb les principals marques i més de 200 models diferents de vehicles nous, que cobreixen la pràctica totalitat del mercat de l'automòbil, la Fira del Motor de Dénia aconseguirà un total de 24.000 metres quadrats d'exposició, repartits al llarg del Carrer Marqués de Campos de la pròpia ciutat.
A més a més, comptarà amb l'oferta de vehicles d'ocasió, motocicletes i complements. Els visitants també podran gaudir de presentacions, d'animació infantil per als més xicotets i de zones mixtes d'oci per a tots.
Torna la Fira del Motor de Dénia i promet ser un gran èxit. T'esperem.
Teniu tota l’informació en: www.fallaoeste.com/firamotordenia
Organitza l’Ajuntament de Dénia i col·labora la Falla Oeste
 de Denia.
NOTICIA PATROCINADA PER:
EL TALLER DEL MAPACHE
(haz click en la imagen)