PAGINAS

martes, 16 de junio de 2015

Daniel Jimenez Zafrilla i els Germans Garcia, artistes de la Falla Salamanca

La comissió de la Falla Salamanca - Comte d'Altea dona a conéixer els noms dels mestres artesans que portaran a terme la construcció de les falles gran i infantil per a 2016. Els germans García Pérez realitzarán el monument infantil mentres que Daniel Jiménez Zafrilla realitzará el gran.
La Falla renova la confiança en Daniel Jiménez Zafrilla e incorporem a Jesús i Javier, els germans García Pérez. Ells seran els encarregats de defendre els proyectes del 75 aniversari de la comissió que celebren en el present eixercici 2015 - 2016. D'esta forma seguix sent la intenció d'aportar alguna cosa diferent a la Festa.
Per mig dels proyectes que defendran els germans García Pérez i Daniel Jiménez Zafrilla reivindicarem unes falles més innovadores, més didàctiques i més crítiques, així com la celebració del aniversari. En definitiva, una conjunció subversiva i transgressora a cavall entre la tradició i l’innovació. És el desig de la comissió, aprofitant estes llínees, agrair el treball que varen desenrollar dels germans Tomillo en el monument infantil de 2015 i els desitgem la millor de les sòrts en la seua trayectòria professional.
NOTICIA PATROCINADA POR:
EL TALLER DEL MAPACHE
(haz click en la imagen)