PAGINAS

miércoles, 11 de noviembre de 2020

L’Ajuntament de València ha culminat l’organització del trasllat dels monuments fallers a Fira València

 Després d’haver mogut 130 monuments fallers entre els mesos de març i maig, el 14 de setembre s’han reprès els treballs.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que, després d’haver mogut 130 monuments fallers entre els mesos de març i maig, hui s’han reprès els treballs de trasllat dels que queden als tallers fallers, de manera que este mes de setembre es culminarà amb el trasllat de totes les falles que així ho havien sol·licitat fins a les instal·lacions de Fira València.  

“Des de la Regidoria de Cultura Festiva donarem per finalitzat en el mes de setembre tot el treball de coordinació i organització que comporta las tasca de trasllat dels monuments fallers des dels tallers dels artistes fins a les instal·lacions de Fira València. En un inici vam elaborar el llistat de totes les falles que volien el trasllat i este mes totes les comissions que ho van sol·licitar tindran ja resguardats els seus monuments en les instal·lacions de la fira de mostres”, ha explicat Galiana. 

Al mateix temps des de Cultura Festiva s’estan validat les factures dels trasllats que van fer les pròpies comissions o els seus artistes fallers entre març i maig de forma que la Generalitat puga començar a fer efectius els pagaments.

Pel que fa als trasllats que s’han iniciat el passat 14 de setembre i que s’ha allargat per uns dies, s’estan controlant i s’està fent un treball de seguiment per part de tècnics de la regidoria de Cultura Festiva desplaçats fins a les instal·lacions de Fira València per tal de controlar que tot es faça de manera correcta.