PAGINAS

miércoles, 11 de noviembre de 2020

Carlos Galiana i Joan Ribó mantenen una sèrie de reunions

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, així com l’alcalde de Valencia, Joan Ribó, han mantingut diverses reunions amb diferents agents de la cultura festiva del cap i casal.

FEDERACIÓ FALLES D’ESPECIAL
El regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s'ha reunit amb representants de la Federació de Falles de la Secció Especial, qui han plantejat programar l'activitat “Festa per a tots” l'últim cap de setmana de setembre a La Marina per reactivar l'activitat fallera, sempre que les condicions sanitàries ho permeten i respectant les mesures de prevenció i seguretat decretades per les autoritats. L'edil ha reiterat la importància que “el món faller no estiga parat, tenint en compte en tot moment les mesures de seguretat a causa de la COVID-19”, com ara l’aforament tant en les visites com en les activitats que se celebren.

FEDERACIÓ FALLES ENGINY I GRÀCIA

Per altra part, el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit també amb el president de la Federació de Falles d’Enginy i Gràcia, Ximo Berlanga, amb qui ha parlat de la gala que l’entitat celebra anualment cada 28 de desembre per lliurar els “Premis Eugeni” d’enginy i gràcia. L’edil els ha transmés “el nostre suport” per dur a terme esta iniciativa que contribuïx a reactivar l’activitat fallera.

FEDERACIÓ DE MOROS I CRISTIANS FEVAMIC

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha rebut este matí el president de la Federació Valenciana de Moros i Cristians, Vicente Roig, els càrrecs de 2020 Francisco García (capità cristià), Francisco Ferrandis (capità moro), i Marina Civera (padrina de la festa), i altres representants.

COL·LEGI DE L’ART MAJOR DE LA SEDA
L'alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut al president del Col·legi de l'Art Major de la Seda, Vicente Genovés. Durant esta trobada el primer edil ha destacat el treball desenvolupat per esta institució valenciana, creada al segle XV per regular l’ofici i la producció de teixits de seda. També ha agraït la comesa de conservació d’este patrimoni cultural de la ciutat, “que s’emmarca en la línia de recuperació històrica que du a terme l’Ajuntament”.