PAGINAS

miércoles, 11 de noviembre de 2020

30 anys de cartells a la Plaça de l’Arbre

Des de la Falla Plaça de l'Arbre ens informen de que queda obert el termini d'entrega de cartells per a la XXX edició del Concurs de Cartells Anunciadors del Festival Concurs "CANT DE L'ESTORETA VELLETA". El termini màxim per a l'entrega de cartells es el dia 18 de desembre de 2020, a les 20:00 hores.

Amb la convocatòria del concurs per al cartell anunciador del LX Festival Concurs del “Cant de l’Estoreta Velleta”, la Falla Plaça de l'Arbre posa en marxa l'edició de l'any 2021 amb l'esperança de poder celebrar-la el primer diumenge de març, com ja és habitual.

Per desgràcia som conscients de la situació en què ens trobem a hores d'ara a causa de la pandèmia i per això ens esforçarem a trobar la millor forma de dur a terme la seua celebració garantint la seguretat per a tots, organitzadors, públic i per descomptat participants.

Si en el pitjor dels casos ens vérem obligats a suspendre l'edició del concurs per a 2021 per motius sanitaris, es paralitzarien tots els tràmits d'inscripció, etc., seguint indicacions de les autoritats respecte a la celebració de les festes falleres o si és el cas ajornant la LX edició per a l'any 2022.

Poden consultar les bases del concurs en la pàgina web de la comissió: http://www.fallaplazadelarbol.es