PAGINAS

sábado, 19 de octubre de 2019

La Falla ‘El Palau’ es reincorpora a l’Agrupació Mestalla Benimaclet

  • La decisió va ser ratificada este dimarts en la Junta General Extraordinària de l’Agrupació
  • La comissió n’entra de nou amb els objectius de treballar per a aconseguir un major benefici de les Falles agrupades i de tindre veu dins de les agrupacions falleres

L’Agrupació de Falles Mestalla-Benimaclet ha aprovat en Junta General Extraordinària el reingrés de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda “El Palau” en el col·lectiu.
La decisió va ser autoritzada a la Junta General Ordinària del mes de setembre d’esta comissió fallera el passat divendres 27 de setembre.
La Falla Antiga Senda Senent - Alameda va ser integrant de l’Agrupació Mestalla - Benimaclet fins el 2015, quan va tindre que abandonar el col·lectiu per motius econòmics. Ara, amb un cens tres vegades superior que en l’exercici 2015-2016, la Falla “El Palau” formarà part de nou de l’Agrupació i podrà participar de forma activa en aquest col·lectiu com a membre de ple dret.
La comissió n’entra de nou amb els objectius de treballar per a aconseguir un major benefici de les Falles agrupades i de tindre veu dins de les agrupacions falleres. D’aquesta manera, la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, i el faller Adrián Vilar seran els encarregats de representar les decisions i els interessos de la comissió en les juntes, reunions i altres debats de l’Agrupació.