PAGINAS

sábado, 12 de octubre de 2019

Calvià celebra el dia de la Comunitat Valenciana gràcies a la Falla de El Toro

El passat diumenge 6 d’octubre, la Falla de ‘El Toro’, Casa de Valencia en Calvià va celebrar el dia de la Comunitat Valenciana a Mallorca on, un any més, no va faltar l’homenatge a la Senyera i la paella de germanor.
Els actes varen comenzar a les 11:30 hores amb el homenaje a la Reial Senyera i el concert de la Banda Municipal de Calvià. Les Falleres Majors de 2019, Jimena i Mar, foren les encarregades de portar en gran orgull nostra Reial Senyera, a la que tots els assistents varen rendir homenatge.
A les 13:00 hores es realitzaren les primeres jornades de gastronomia valenciana per a que tots els assistents coneixeran un poc més tots els plats típics de la Comunitat Valenciana. A continuació tots els assistents menjaren a la Plaça d’Europa la paella valenciana realitzada pels membres de la comissió.
Ja per la vesprada, es va realitzar l’acte de proclamació de les Falleres Majors del 2020, la xiqueta Marina Forteza i la senyoreta Carolina Escobar, els qui varen estar acompanyades pel President Infantil, Óscar Piña i la presidenta de la comissió, Elena Gutiérrez. Fou un acte molt emotiu en el que estigueren acompanyades de familiars i amics ademes de tots els membres de la comissió.
Per a finalitzar, el grup de balls regionals “Les Tarongetes” va oferir el seu repertori de balls per a mostrar part de nostra cultura als assistents.
Des d’ací li donem l’enhorabona a la comissió fallera per portar la festa més enllà de les nostres fronteres.