PAGINAS

sábado, 23 de marzo de 2019

La X edició de la Horchatada Fallera inunda d’horchata el centre de Valencia

  • S'han repartit 1.000 litros d'autèntica orchata de chufa de Valéncia en les hores prèvies a la mascletà.
  • La Fallera Major Infantil de Valéncia i la seua Cort d’Honor s’han encarregat d’inaugurar l'acte, que per a la Denominació d'Orige supon l'inici de la temporada de l'orchata.
El sol i les altes temperatures han animat a mils de valencians a participar de la “X Horchatada Fallera”, que organisa la Denominació d'Orige Chufa de Valéncia en la Federació d'Oci, Turisme i Activitats Recreatives (FOTUR) i el respal del Patronat provincial de Turisme “Valéncia Turisme”.
Les encarregades d'inaugurar l'acte han segut la fallera Major Infantil de Valéncia, Sara Larrazábal, i la seua Cort d'Honor. Sara, que s'ha declarat fan d'esta beguda l'orchata de chufa de Valéncia, ha animat a tots els valencians i valencianes a consumir-la en falles.
Els casi 5.000 assistents han gojat de l'ambient festiu i del deliciós sabor de la beguda valenciana per excelència.
Per a Antonio Gimeno, President del CRDO Chufa de Valéncia, les falles són un excelent moment per a promocionar l'orchata de chufa de Valéncia i recordar al consumidor que busque el logotip de la Denominació d'Orige, garantia de calitat i de l'orige valencià de la chufa en la que s'elabora.