PAGINAS

viernes, 29 de marzo de 2019

La Mare de Deu visita al Doctor Collado

  • Prop de 40 Falleres Majors de la Falla Plaça del Doctor Collado ofrenaran les seues flors este dumenge a l'imatge pelegrina de la Mare de Déu.
  • L'acte s'emmarca en la celebració del 150 aniversari de la comissió fallera.
  • La comissió vol involucrar “a tot el barri, la seua demarcació, a l'Altar vicentí i comerços” en la visita de l'image de la Mare de Déu.
  • Està prevista la participació de les Falleres Majors històriques de la comissió -la més major, de 89 anys, que va ser Fallera Major en l'any 1949-.
La visita de l'imatge pelegrina de la Mare de Déu a l'iglésia de la Companyia de Valéncia, este fi de setmana, “ha segut organitzada en motiu del 150 aniversari de la Falla Plaça del Doctor Collado i està oberta a la participació de tot el barri, la seua demarcació, l'Altar del Mercat i els comerços, per a que s'involucren en tots els actes”, ha explicat el president de la comissió, Tono Fagoaga.
Per este motiu, “hem invitat a les tretze comissions falleres del sector La Seu - La Xerea - El Mercat a participar en els actes, començant per la rebuda de l'imatge, este divendres, a les 19 hores, en la Plaça del Mercat, on tindrà lloc la trobada de la peregrina en l'imatge de Sant Vicente Ferrer de l'Altar del Mercat”, ha senyalat el president.
Ademés, el dumenge, 31 de març, “està prevista la participació de prop de 40 Falleres Majors històriques de la nostra comissió -la més major, de 89 anys, que va ser Fallera Major en l'any 1949- junt en totes les Falleres Majors del sector que vullguen unir-se, a l'Ofrena de flors davant l'imatge pelegrina”, ha precisat.
La visita de la peregrina serà clausurada el diumenge per la vesprada en una processó en la que prendrà part el bisbe auxiliar de Valéncia monsenyor Arturo Ros. Este és el programa d'actes dissenyat:
Divendres 29 de març
A les 19:00 hores, Recepció de la imatge a la Plaça del Mercat (front als Santos Juanes) i trasllat a l’Església de la Companyia. Despuix de sopar, Rosario i adoració a la Mare de Deu fins les 00 hores.
Dissabte 30 de març
A les 18:00 hores, Representació del milacre de Sant Vicent Ferrer per l'Altar del Mercat en l'Església de la Companyia.
A les 19:30 hores Missa en honor a Sant Vicent Ferrer en l'Església de la Companyia.
Diumenge 31 de març
A les 11:30 hores, Concert d'orgue en l'Esglesia de la Companyia.
A les 12:30 hores, Missa Solemne i ofrena a la patrona.
A les 18:30 hores, Processó de la Mare de Deu dels Desamparats pel barri.
A les 20:00 hores, Despedida de l'imatge en el punt d'arribada.