PAGINAS

sábado, 23 de marzo de 2019

La Falla Plaça de Segòvia es proclama vencedora de la XII edició dels “Premis D.O. Xufa de Valéncia”

  • El monument infantil d'esta comissió, dedicat íntegrament a l'orchata i la chufa de Valéncia, es porta els 200 litros d'orchata en que estava dotat el primer premi.
  • El 2º premi recau en la Falla del Poble d’Alboraya mentre que la comissió d’Arxiduc Carles – Músic Gomis conseguix el tercer premi.
La Denominació d'Orige Chufa de Valéncia ha reconegut en el primer premi dels “XII Premis de la D.O. Xufa de Valéncia” a la millor escena fallera a la Chufa de Valéncia i l'Orchata de Chufa de Valéncia a la Falla Plaça de Segòvia - Avd. Dr. Tomás Sala, de secció novena. El monument infantil és un homenage a la beguda valenciana per excelència; l'orchata de chufa de Valéncia.
Esta comissió gojarà dels 200 litros d'orchata de Chufa de Valéncia que acompanyen el primer premi i un estandart que els va entregar Junta Central Fallera en la Plaça de l'Ajuntament en nom del Consell Regulador de la D.O. Chufa de Valéncia.
El segon premi ha recaigut en la Falla del Poble d’Alboraya. Esta comissió serà obsequiada en un centenar de litros d'orchata i un estandart.
Sobre el tercer premi, la comissió afortunada ha segut la de Arxiduc Carles - Músic Gomis. Esta falla gojarà de 50 litros d'Orchata de Chufa de Valéncia i un estandart.
Antonio Gimeno, president del Consell Regulador, “ha agraït l'implicació d'artistes i comissions falleres que han donat protagonisme a l'orchata i la chufa de Valéncia en els seus monuments”.
La Denominació d'Orige Chufa de Valéncia garantisa la procedència valenciana i la màxima calitat d'uns productes altament saludables com són l'Orchata i la Chufa de Valéncia, avalats per numerosos estudis mèdics. El consumidor pot diferenciar-los buscant el logotip que els acompanya.