PAGINAS

miércoles, 20 de febrero de 2019

Es presenta la XII edició dels Premis Xufa de Valencia per a 2019

Des de hui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de Valéncia podran inscriure's en la XII edició “Premis Xufa de Valéncia” que es concedixen a les millors escenes falleres a la chufa de Valéncia i l'orchata de chufa de Valéncia.

Estos premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d'Orige Chufa de Valéncia, estan orientats a reconéixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a respalar un producte tan genuinamente valencià com és l'Orchata de Chufa de Valéncia.
El premi consistirà en el repartiment de 350 litros d'autèntica Orchata de Chufa de Valéncia entre les tres comissions falleres guanyadores.
La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litros d'Orchata de Chufa de Valéncia (unes 1.200 degustacions) i un estandart. Les guardonades en segon i el tercer lloc obtindran 100 litros (600 degustacions) i 50 litros (300 degustacions) d'Orchata de Chufa de Valéncia, respectivament, i sengles estandarts.
L'objectiu d'estos “Premis Xufa de Valéncia” és promocionar i donar a conéixer una beguda autènticament valenciana com és l'Orchata de Chufa de Valéncia, molt lligada a les festes de les Falles.
Per a formalisar l'inscripció, les comissions interessades poden recaptar més informació en: