PAGINAS

lunes, 5 de marzo de 2018

El Club 53 desvela la seua actuació estrela per a les Fallas de 2018

“Per a mi és un orgull que Raya Real torne al Club 53 durant la meua presidència” aixina ho confessava el president de la comissió, Jorge Gisbert, qui també feia referència  al gran acolliment que va tindre el concert del mateix grup fa 7 anys.
“Raya Real” presenta el seu nou tour 2018, “Origen”, i ho fa en aires renovats ja que a partir d'ara el grup passarà a cridar-se “Raya”. Un canvi de nom i de imatge però que deixa l'essència intacta. Destacar també el recent llançament del seu single “Felices los 4”, una versió del tema del cantant Maluma.
Serà el pròxim 17 de març quan el grup andalús, que conta en més de 185.000 oyents mensuals en l’aplicació Spotify, es puge de nou a l'escenari de la carpa de la Falla Societat Club 53. Aixina ho ha confirmat la comissió de la capital de la Plana Baixa en les seues rets socials.
El grup sevillà conta en una llarga trajectòria musical des de que en 1989, i en l'estrena de “Rociadora”, Raya Real es va convertir en el grup més escoltat de la Fira d'Abril fins a la recent gira llatinoamericana o les distintes aparicions en televisió, per exemple en Televisió Espanyola. En els últims anys, destaquen per les seues versions de “Bailando” o, sense anar més lluny, “La Gozadera” de Gente de Zona i Marc Anthony.
Les entrades estaran disponibles pròximament, per lo que des de la comissió recomanen estar atent als perfils oficials de Facebook e Instagram on s'aniran desvelant totes les incògnites de la que, pel moment, és l'actuació estrela de les festes josefines en Borriana.