PAGINAS

jueves, 22 de marzo de 2018

L’Exposició guanya 200 litres d’orchata fallera

  • El monument infantil de la Falla Exposició, de secció Especial, es porta els 200 litros d'orchata en que estava dotat el primer premi.
  • El 2º premi recau en la Falla Arxiduc Carles - Music Gomis mentres que la Falla Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester i Reus conseguix el tercer premi.
La Denominació d'Orige Chufa de Valéncia ha reconegut en el primer premi dels “XI Premis de la D.O. Chufa de Valéncia” a la millor escena  fallera a la Chufa i l’Orchata de Valéncia a la Falla Exposició - Micer Mascó, de secció Especial. El monument, realisat pel Estudi Cap de Suro, està dedicat a la gastronomia valenciana i l'escena premiada és un homenage a la beguda valenciana per excelència; l'orchata de chufa de Valéncia, explicant-se el seu procés d'elaboració i fent especial recalcament en la seua matèria prima.
Esta comissió gojarà dels 200 litros d’orchata de Chufa que acompanyen el primer premi i un estandart que els va entregar Junta Central Fallera en la Plaça de l'Ajuntament en nom del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Chufa de Valéncia.
El segon premi ha recaigut en una escena de la Falla Arxiduc Carles - Music Gomis, de secció 2º infantil, en una escena anomenada “La chufa viagera”, dedicada a la els orígens de la chufa de Valéncia. Esta comissió serà obsequiada en un centenar de litros d’orchata i un estandart.
Sobre el tercer premi, la comissió afortunada ha segut la de Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester i Reus. Esta falla gojarà de 50 litros d'Orchata de Chufa de Valéncia i un estandart.
Antonio Gimeno, president del Consell Regulador, “ha agraït l’implicació d’artistes i comissions falleres que han donat protagonisme a l’orchata i la chufa de Valéncia en els seus monuments”.
La Denominació d'Orige Chufa de Valéncia garantisa la procedència valenciana i la màxima calitat d'uns productes altament saludables com són l'Orchata i la Chufa de Valéncia, avalats per numerosos estudis mèdics. El consumidor pot diferenciar-los buscant el logotip que els acompanya.