PAGINAS

miércoles, 7 de marzo de 2018

Bétera inaugura la seua Exposició del Ninot

Els deu ninots de les cinc comissions falleres de Bétera (Gran Via de l'Est, Gran Via del Sur, La Barraca, Carraixet i l'Albereda) ja poden visitar-se a l'Ajuntament Vell. El passat dissabte 3 de febrer es va inaugurar l'Exposició del Ninot envoltada d'un fantàstic ambient faller. Les falleres i els fallers es reuniren a la plaça del Mercat per procedir a mesurar cada escena o figura. Els colors de cada falla inundaren el recinte en un acte que estigué presidit per les Falleres Majors de la població, Andrea Peinado i Luisa Motilla, acompanyades per l'alcaldessa, Cristina Alemany, i el president de la Junta Local Fallera, José María Asensi.
Membres de la Junta Local Fallera anaren passant les galgues de fusta amb les dimensions establides per comprovar que tots els ninots complien les mesures reglamentaries. Una volta comprovats que tots els ninot complien amb les dimensions, es van traslladar a l’Ajuntament Vell, on les Falleres Majors de Bétera, Andrea Peinado i Luisa Motilla tallaren la cinta en la inauguració de la mostra fallera. L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, animà a votar "des del criteri artístic més que des dels sentiments".
Fins el proper 13 de març, es podrà votar per salvar de les flames dos ninots presentant el DNI. L'exposició estarà oberta de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 hores.

FALLA INFANTIL CARRAIXET
FALLA CARRAIXET
FALLA INFANTIL GRAN VIA DE L’EST
FALLA GRAN VIA DE L’EST
FALLA INFANTIL GRAN VIA DEL SUR
FALLA GRAN VIA DEL SUR
FALLA INFANTIL LA BARRACA
FALLA LA BARRACA
FALLA INFANTIL L’ALBEREDA
FALLA L’ALBEREDA