PAGINAS

lunes, 26 de junio de 2017

Un jardí botànic a Acacias Picayo

Jose Espinosa i Cristian García presentaren els seus projectes per als monuments de Acacias Picayo. ‘Que se salve qui puga!’ serà el lema de la falla gran mentre que la infantil es crearà baix el lema de ‘Jardí Botànic’.
La Falla Acacias – Picayo, dins dels actes preparats per a la seua setmana cultural, va presentar el passat divendres 23 de juny, els esbossos dels que seran els seus monuments de 2018.
L’acte va estar presidit per les falleres majors del present exercici, la senyoreta Celia Pérez i la xiqueta Eva Garrido, els presidents Javier Paredes, Jose Luis Ibáñez i Manolo Vilanova, així com pel president infantil, Juan Carracedo.
Fins a la comissió del barri de Benicalap van acudir els artistes fallers en qui han dipositat la confiança per a l’elaboració d’un dels pilars fonamentals de la festa fallera, els monuments fallers.
Per a la falla gran compta este any amb el bon fer de José Francisco Espinosa, l’obra del qual estarà composta baix el lema ‘Que se salve qui puga!’. En el cas de l’infantil, per segon any consecutiu, serà Cristian García l’artesà encarregat de donar-li vida, en esta ocasió, amb el lema ‘Jardí Botànic’.