PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 16 de junio de 2017

Representació màxima a Quart i Palomar

En Junta General Extraordinària celebrada el passat dia 25 de maig ha segut elegit com a President Infantil de la Falla Quart i Palomar el xiquet Mateo Marín Escobedo.
Mateo té 9 anys i estudia 4º de Primària en el Col·legi dels Escolapio. És faller des de que va nàixer ja que ve d'una saga molt fallera. El seu iaio Julio, de professió ebanista, era el que ajudava a fer les cavalcades, la seua mare va ser Fallera Major Infantil en l’any 1982 i Fallera Major en l’any 1993 aixina com els seus dos germans, Pablo i Adrián, també varen ser Presidents Infantils.
La senyoreta Ana Soler Albuixech, en Junta General Extraordinària celebrada el passat dissabte dia 8 de Juny, ha segut elegida Fallera Major 2018 de la Falla Quart i Palomar. En la mateixa Junta General Extraordinària, la xiqueta Julia Claver Sifre ha segut elegida com a Fallera Major Infantil 2018 de la comissió.
Ana Soler és graduada en educació infantil i actualment està treballant en l’Escola Infantil Sant Pau. Per un altre costat, Julia té 9 anys i estudia 4º de primària en Escolapias. És fallera des de que va nàixer i té a la seua família sempre al seu costat.