PAGINAS

lunes, 12 de junio de 2017

Artiste i representants a l’històrica Falla de Murillo

El passat divendres 9 de juny la Falla Murillo i Palomar i adjacents, va firmar el contracte amb el artista José Manuel Felip i Gómez, que serà l’encarregat de realitzar els monuments que la nostra comissió plantarà a l'encreuament dels Carrers Murillo i Palomar l’any 2018. Es felicitem que un artista com Felip siga qui plante les falles d'una comissió com la històrica de Murillo, amb tanta història i tantes coses que donar encara a esta festa fallera que estimem amb tot lo cor.
Es dona la circumstància que José Manuel Felip complirà este 2018, 30 anys fent falles, i no ès per casualitat, el seu "saber fer" i la seua serietat en els treballs que dúu a terme es indiscutible.
Tant de bó siga el primer de molts anys plantant en este que fon, a més, el barri on va naixer i es va criar el pare del artista.
Tambe, a la nit del passat divendres varen designar els representants de la comissió per l’exercici faller 2017 / 2018, quedant nomenats, Maria Fernanda com Fallera Major, Arianna com Fallera Major Infantil i Rafa com a President Infantil acompanyats durant este any també pel President de la comissió D. Pedro Pitarch Agulló.