PAGINAS

jueves, 15 de junio de 2017

75 anys de Falleres Majors a Joan d’Aguiló

El passat dia 12 de maig en Junta General Ordinària, va ser un dels dies del que quedarà en la memòria de tots en vore les cares dels menuts quan varen ser nomenats, i més, quan ells no l'esperaven. En esta ocasió doble emoció perque coincidix que són fills de dos germanes molt volgudes per tots els membres de la comissió fallera de Joan d’Aguiló – Gaspar Aguilar, i nets d'una família molt arraïlada en la falla.
El president de la comissió, Pepe Olivert Alba, li va donar tanta emoció e intriga als nomenaments, que va ser una autèntica sorpresa per als dos cosins, Lucía Sillero Royo i Diego Real Royo, quan varen escoltar els seus noms de boca i acabaven de ser nomenats els nostres representants infantils per al present eixercici.
Per altra banda el passat divendres 26 de maig i també en Junta General Ordinària, de nou vàrem tindre una nit d'ensomi per a tota la comissió, pero sobretot per a Lorena Martínez Zorío, la qual va ser nomenada com Fallera Major per a l’exercici.
A la gran ilusió que supon este mereixcut nomenament cal sumar-li la celebració del 75 aniversari (1944 / 2018) de la Falla Joan d’Aguiló, i també que es dona la circumstància de que prové d'una família molt arraïlada a la comissió, ja que el seu iaio patern Vicente Martínez Navarro va ser integrant de la primera comissió infantil, allà per l’any 1934. En l’any 1944, la seua tia abuela Carmen Martínez Navarro, va ser nomenada primera Fallera Major de la comissió, i el destí a través dels anys, les ha reunit a elles dos per a que juntes compartixquen els actes commemoratius d'este 75 aniversari. Oncles i cosins han representat a la falla en alguna ocasió durant estos anys, igualment el seu yayo patern i el seu propi pare han eixercitat el càrrec de presidents de la falla, fins i tot la seua mare el de Fallera Major Infantil i Fallera Major, per lo tant la seua elecció era més que mereixcuda i la representació de la comissió estarà a bon segur. Des d’ací volem donar l’enhorabona a tots!