PAGINAS

jueves, 9 de junio de 2016

Periodista Azzati ya te noves representants per a 2017

Laura Giménez i Adriana Pérez són elegides Falleres Majors en l’any del 75 aniversari de la creació de l'Ofrena
En el transcurs de la Junta General Extraordinària de la Falla Sant Vicent – Periodista Azzati celebrada en la nit del divendres 3 de juny, varen ser elegides Laura Giménez Caballero com a Fallera Major i Adriana Pérez Miralles com a Fallera Major Infantil  per a les Falles de 2017, en les que la comissió commemora el 75 aniversari de la creació de l'Ofrena de Flors a la Verge dels Desamparats.

La Fallera Major, Laura Giménez Caballero, serà la màxima representant de la Falla Sant Vicent – Periodista Azzati és un eixercici de gran importància per a la comissió, perque se celebra el segon dels dos aniversaris que, de forma consecutiva, han coincidit en el temps. La Fallera Major de 2016, Elena Cuenca, va felicitar a Laura i li va desijar que tinguera un regnat inoblidable com el que ella ha gojat.

Laura Giménez es va dirigir a la Junta i va mostrar la seua gratitut per l'elecció: “Estic molt agraïda a tota la comissió, orgullosa d'ostentar este càrrec en un any tan important i ixcà puga representar a la Falla Sant Vicent com es mereix”, va dir Laura, visiblement emocionada.

La Fallera Major Infantil, Adriana Pérez Miralles, encapçalarà la comissió Infantil, que també tindrà el seu protagonisme durant els actes extraordinaris que la falla està organisant. Adriana, molt vinculada al món faller, succeïx a Mireia Molina en este càrrec de tanta rellevància en la comissió Infantil.

El president de la comissió, José Luis Conca, es va posar en contacte en Adriana Pérez a través del teléfon i li va comunicar la notícia. La nova Fallera Major Infantil va explicar en naturalitat que estava molt contenta pel nomenament i que esperava “que la comissió li'l passara molt be durant tot l’any”.

Este eixercici és emblemàtic per a la centenària comissió. En l’any 1943, Paquita Pérez, Fallera Major de la Falla Sant Vicent – Periodista Azzati (en aquell temps Sant Vicent – Falangiste Esteve), va decidir acodir a la Basílica a portar el seu ram de flors a la Verge dels Desamparats i el president de l’época, Manuel Gimeno, el restant de la comissió i la Banda de Música de Massarojos varen decidir acompanyar-la. Aquell modest acte va ser l'embrió de l'actual Ofrena, tal i com es reconeix oficialment.