PAGINAS

miércoles, 1 de junio de 2016

Fallera Major Infantil per sorpresa

El passat dissabte 28 de maig, en acabant de que es passara el determini formal per a presentar-se com a Fallera Major Infantil i President Infantil, la delegació d'Infantils de la Falla Plaza Segòvia va decidir fer un berenar per a despedir a Aroa Hernández, representant infantil de 2016, i per a vore si per fi, algun infantil s'animava a presentar-se per a representar a la Falla.
La vesprada va discórrer de forma normal, com tots esperaven, es va despedir Aroa en unes paraules molt especials i emotives i va animar als chiquets de la seua comissió a que es presentaren, perque lo que havia vixcut ella havia segut un somi i mereixia la pena viure-ho. Pero Aroa no va obtindre resposta de ningú.
De sobte, en mig del berenar, les delegades d'Infantils agarren el micròfon, criden a Aroa per a que puge a l'escenari i nomenen a la chiqueta Aitana Ramírez com a Fallera Major Infantil per a l'eixercici 2016 – 2017. Ningú li l'esperava, ni tan sols la chiqueta, ni ella li'l podia creure. I és que, els pares i germana d'Aitana eixa mateixa vesprada, varen parlar i es varen decidir per a presentar a Aitana com a Fallera Major Infantil de la comissió.
Des d'ací li desigem a Aitana moltíssima sòrt per a enguany, que va a ser molt especial per a ella i per a la seua família.