PAGINAS

domingo, 5 de junio de 2016

Pere Cabanes projecta els seus monuments

L’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII té el plaer de notificar que ja té artistes i projectes per a les Falles 2017 perquè en la Junta General Ordinària celebrada el passat divendres 3 de juny, els membres de la comissió van aprobar, per unanimitat la contractació de dos grans artistes que, a més, ja són amics d’aquesta.
La falla infantil durà, de nou, la firma del gran Vicente Francisco Lorenzo, que serà ja la tercera obra que puguen plantar al carrer amb este artista valencià de gran talent, que ha enamorat a la comissió amb els seus dos projectes anteriors, tot i que encara no han obtingut premi de Junta Central Fallera en cap dels dos anys, però si un segon premi del Llevant UD al millor ninot. Seua serà en 2017 ‘Després de la tempesta’, una fallera on els xiquets i els seus esforços per a superar-se i aprendre seran els grans protagonistes. Ja poden confirmar, a més, que amb esta falla infantil es presentaran al primer premi infantil LAMBDA; i aseguren des de la comissió que l’escena serà un autèntic orgull.
La falla gran la realitzarà Raúl Martínez “Chuky” en un projecte ple d’esperança i de molta il·lusió per la seua originalitat i crítica. Serà el primer any que este artista, al qual hem rebut en algunes xarrades de cultura, signe monument. És tot un orgull per a la comissió de Pere Cabanes rebre-lo amb ‘Et pica el cuquet?’, una falla molt divertida que girarà al voltant d’estes bestioles tan adorables com fastigoses. Amb ella tractaran de revalidar els últims dos premis de falla gran i, de nou, aniran a guanyar el premi LAMBDA.
No obstant, des de la comissió volen tindre també palabres d’agraïment a l’artista Miguel Delegido, que després de dos anys, un sisé i un quart premi de falla, i també premi LAMBDA al seu ninot en defensa dels drets de les persones LGTB, enguany faça descans, obligatori i merescut, per a jubilar-se i vore les Falles des de l’altra part del joc.