PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 6 de junio de 2016

Borriana elegeix a les Reines Falleres de 2017

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, va ser l'encarregada de comunicar personalment a cadascuna el resultat de les votacions a través d'una telefonada telefònica.
La Junta Local Fallera de Borriana ha anunciat que Elena Collado Torralba ha sigut elegida per les agrupacions falleres de Borriana com la nova Reina Fallera de l'any 2017. En el mateix acte també ha estat nomenada com a Reina Fallera Infantil,  Silvia Martínez Bodí.
El Saló de Plens de l'Ajuntament de Borriana ha acollit el ple extraordinari de la Junta Local Fallera que ha servit per a fer pública i oficial la votació que converteix a Elena i Silvia en noves Reines Falleres per a les celebracions josefines de 2017.
Cadascuna de les 19 agrupacions falleres amb les que conta Borriana ha exercit el seu vot després d'analitzar les entrevistes enregistrades a les tres candidates a Reina Fallera i a les dues aspirants a Reina Infantil Fallera. A més, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer també ha exercit el seu dret a vot de forma que el caràcter democràtic de l'elecció quedarà totalment assegurat. Després del recompte, l'alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Safont qui ha comunicat via telefònica a les dues elegides la notícia sobre el seu nou regnat. A continuació, totes dues s'han desplaçat fins a l'Ajuntament per rebre la felicitació tant de les autoritats locals com dels membres i la direcció de la Junta Local Fallera.
Elena Collado Torralba pertany a la Falla Plaça Chicharro i el passat any ja va ser Dama de la Ciutat de la Reina Fallera de Borriana, mentre que Silvia Martínez també va formar part de la Cort d'Honor de la Reina  Fallera Infantil en les passades Falles i pertany a la comissió fallera de Sociedad Centro España.