PAGINAS

martes, 12 de noviembre de 2019

Vicente Almela i Art en Foc presenten els projectes de Bolseria

Els projectes fallers de 2020 de la Falla Bolseria Tros - Alt, es van donar a conèixer la nit del dissabte 9 de novembre on, una vegada finalitzat el sopar habitual, es doná pas a una xarrada col·loqui, amb els artistes fallers de la comissió, on es va donar a conèixer els processos, evolució, canvi i situació del sector de les falles.
Seguidament i després de donar a conèixer la trajectòria dels nostres artistes en la comissió, i amb la presència dels presidents Carlos i Kike, i les Falleres Majors Emi i Carla, els artistes van presentar els seus projectes 2020.
Vicente Almela, va presentar la falla infantil de 2020 que porta per lema “Aquella xiqueta del 76”, versió que rememora la seua primera falla, plantada en 1976 (“Tradicions”), precisament en la mateixa comissió i que tancara la seua vida professional com a artista faller.
Art en Foc (Enrique Iborra i Jesus de la Hoz), van presentar la seua falla baix el lema “Historia de Pomes”, un projecte ple de gràcia i enginy, amb el qual esperen alcanzar i superar els reptes de l’any anterior.
El quadre d’honor va desitjar que els esbossos i projectes que veuran la llum el mes de març, siguen un èxit artístic i en el millor dels casos aconseguisquen els millors premis en les seues seccions corresponents.
FALLA INFANTIL BOLSERIA TROS - ALT 2020
LEMA: “AQUELLA XIQUETA DEL 76”
ARTISTA FALLER: VICENTE ALMELA
FALLA BOLSERIA TROS - ALT 2020
LEMA: “HISTORIA DE POMES”
ARTISTA FALLER: ART EN FOC