PAGINAS

martes, 5 de noviembre de 2019

L’Associació Bona Gent i les Falles de Valencia s’unixen per a conseguir 2 Records Guinness

L'Associació Bona Gent a.p.d.i. (amics de les persones en discapacitat intelectual), i les Falles de Valéncia unides per a batre 2 récorts Guiness. L'event solidari, tindrà lloc el pròxim 17 de novembre de 10:00 a 18:00 hores en els terrenys de l’antiga Estació del Grao (Avd. Ingenier Manuel Soto, 11).
Des de l’àrea d’events, “L’alegria de la casa”, s'organisa esta jornada lúdic-familiar de la mà del món faller on, tant falles de la capital com de la província, es congregaran per a alcançar la major reunió de persones vestides en el blusó faller o vestimenta tradicional i la major cadena de gent menjant gelat.
No és necessari pertànyer a cap agrupació fallera, ja que l’event està obert a tot el que vullga colaborar  i que disponga de blusó faller o del tratge tradicional. 
L'entrada inclou, una ració de paella, mascletá, discomóvil en els millors DJ de l’actualitat, gelat  i gran varietat d'activitats tals com a exposicions, tallers i activitats infantils. 
L’import de l’entrada per a xiquets/es fins a 4 anys es debades, de 5 a 10 anys l’import de 6 euros i 10 euros a partir de 10 anys, en inscripció fins al 5 de novembre. 
Per a conéixer més sobre l’event i reservar la teua entrada  podeu informar-vos per teléfon al 617330157 o en la seua web: www.bonagent.org/una-trobada-de-guinness/