PAGINAS

lunes, 15 de abril de 2019

Reeleccions i nomenaments de presidents per a 2020

FALLA BOLSERIA TROS ALT
En junta extraordinària celebrada el passat 28 de març, i per tercer any consecutiu,  s'anomena com a president per a l'exercici 2019 / 2020 a Carlos Vicente Adrian.
FALLA SAN VICENTE - AMPARO ITURBI
La Falla Sant Vicent Amparo Iturbi té nou president per a les Falles de 2020, Guillermo Galindo Bermejo pren les regnes de la comissió en este nou any faller.
En la Junta General Extraordinària celebrada el passat divendres, 29 de març, va resultar elegit com a President despuix de passar-li el relleu Carlos Guillot, que es despedix enguany despuix de tres eixercicis al mando de la comissió. Despuix de rebre el carinyo del seu falla en forma d'aplaudiments, Guillermo va tindre l'oportunitat de dirigir-se als fallers mostrant les seues ganes i il·lusió per posar-se al front de la comissió per a l'eixercici 2019 / 2020. ¡Enhorabona!
FALLA RIBERA – CONVENT DE SANTA CLARA “LA TELEFÒNICA”
En la junta celebrada el passat dia 29 de març fou nomenat com a president de la Falla Ribera – Convent de Santa Clara “La Telefònica” per a l’eixercici 2019 / 2020, José Enrique Fraile Campillo, que inicia així el seu segon any en la presidència.
FALLA AVD. DEL OESTE “ELS VELLUTERS”
El passat divendres 5 d’abril en junta general, la comissió de la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters”, ha elegit per segon any consecutiu a Carles Vicent i Andrés com a President per a l’eixercici 2019 / 2020.
FALLA JERÓNIMA GALES LITÒGRAF PASCUAL I ABAD
El passat divendres 12 d’abril fou elegit a Jesús Fernández Pla com a nou president de la Falla Jerónima Galés Litògraf Pascual i Abad per a l’eixerici faller 2019 / 2020. Enhorabona!