PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 15 de abril de 2019

El Clero va a Gandia a per Estrugo i es queda amb Musoles

La comissió fallera Doctor Serrano - Carlos Cervera - Clero té el plaure de presentar als seus artistes fallers para les Falles de 2020.
Per tercer any consecutiu, Sergio Musoles serà l'encarregat de realitzar la falla gran, despuix dels èxits conseguits en 2018 i 2019, guanyant sengles Primers Premis de falla i sengles Primers Premis d'Ingeni i Gràcia en la secció Segona B. Des de la comissió volen agrair públicament a Sergio i a tot el seu magnífic equip, la voluntat de continuar plantant en Clero, aixina com el compromís, la professionalitat i la dedicació que mostren sempre cap a la comissió.
No cap cap dubte que el taller de Sergio Musoles s'ha convertit en un dels actius més importants en els que conta la Falla Clero.
Per una altra part, per a la realització de la falla infantil, tenim l'immens honor de contar per al seu debut en Valéncia en el jove artiste gandiense, Ausiàs Estrugo.
Un artiste que a pesar de la seua joventut, ja ha conseguit numerosos Primers Premis tant de falla com d'Ingeni i Gràcia en Gandia en els últims anys, debutant en 2019 en la Secció Especial i obtenint un excel·lent Segon Premi, Ninot Infantil Indultat i Millor Ninot de Secció Especial en la Falla Prat, ademés d'un Primer Premi de falla , un Primer Premi d'Ingeni i Gràcia i Millor Ninot de Secció Segona en la Falla Plaça El·líptica.
Ausiàs no va dubtar ni un instant en sumar-se al nostre projecte 2020 i estem convençuts de que va a realitzar un soberp treball en la nostra plaça, desitjant ademés de tot cor que marque una època gloriosa i duradora en Clero.