PAGINAS

jueves, 18 de abril de 2019

Les Falles d'Olivereta exalten les seues falleres majors amb Ramón Estellés com a mantenidor

Este passat dissabte 6 d’abril, a la coneguda Sala Canal, en l’entorn del Parc Natural de l’Albufera, va tindre lloc el solemne acte anual d’exaltació de les Falleres Majors de les 18 comissions de l’Agrupació Olivereta.
Per primera volta, l’exaltació es va traslladar a una data posterior a la setmana gran de les falles; això no va ser motiu per a registrar un ple absolut al saló on es va dur a terme la cerimònia.
L’acte va començar amb la interpretació del musical “Aladin i el diamant d’Agrabah” a càrrec de la valenciana organització sense ànim de lucre ArtxArt (Cultura en Acció), que va fer riure i cantar a grans i menuts. A continuació les representants de les diferents comissions van anar pujant a l’escenari on van ser visitades per les Falleres Majors de València 2019 Sara Larrazábal i Marina Civera i les seues Corts d’Honor. Cal dir que la Fallera Major Infantil pertany a la Falla Josep Maria Bayarri – Los Isidros, falla d’esta mateixa Agrupació.
Enguany, l’encarregat d’exaltar a les Falleres Majors de l’Agrupació va ser el Secretari General de Junta Central Fallera Ramon Estellés i Feliu, gran coneixedor del món de les falles i guardonat -entre d’altres- amb el premi Gegant i el premi Taronja, lliurats per la Federació de Falles de Benicalap-Campanar i Junta Central Fallera, respectivament.
A partir d’ara les comissions ja tenen posats els ulls en els propers actes en honor a la Mare de Déu dels Desemparats el segon diumenge del mes de maig.