PAGINAS

martes, 16 de octubre de 2018

L’Agrupació de l’Olivereta participa en l’Ofrena als Sants Patrons de La Vall d’Uixó

La devoció a la Sagrada Família va ser la protagonista durant la vesprada del diumenge 14 d’octubre amb un acte festiu i ple de sentiment, l'Ofrena de Flors. Una desfilada en la qual participen representants de les festes de La Vall d’Uixó, i on es porten flors als patrons de les festes de la localitat.
El recorregut de l’ofrena que començava a les 17:00 hores des de la Plaça del Centre fins a l'església del Sant Àngel Custodi, on es troba la imatge la Sagrada Família, va haver de ser suspesa a causa de les inclemències meteorològiques i els participants van realitzar l’ofrena floral directament en l’església.
Enguany es van oferir rams de claves blancs i roigs amb els que es va confeccionar un tapís al costat del grup escultòric de la Sagrada Família.
En esta ocasió, l’Agrupació de l’Olivereta va estar representada pel President, Celso Javier Eslava, el Secretari, Joan Prim entre d’altres membres de la directiva.
Dins el temple van ser rebuts pel President de les Festes de la Sagrada Família i Santíssim Crist, Manuel Debon, la Regina de les Festes, la senyoreta Roser Mondragon, i també per l’Alcaldessa de la ciutat, Tània Baños.