PAGINAS

jueves, 4 de octubre de 2018

José Millet i Maria Fuster, mantenidors d’excepció a Gandia

José Millet serà el mantenidor de la presentació de Laura Puig com Fallera Major de 2019 mentres que Maria Fuster serà la de Júlia Perles com Fallera Major Infantil de 2019.
JOSÉ MILLET ROIG
José Millet Roig es Vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València i serà el mantenidor de la presentació de la Fallera Major de 2019, Laura Puig. El pròxim 20 d’octubre José Millet serà l’encarregat de dirigir-li les primeres paraules a la màxima representant de les falles de Gandia.
El mantenidor de la Fallera Major de Gandia és Doctor Enginyer Industrial, Catedràtic en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació i Vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València. Però a més és un amant de les falles, José Millet i la seua família pertanyen a la Falla Baron de San Petrillo - Leonor Jovani a València, on a ocupat diversos càrrecs a la seua executiva i s’emociona desfilant cada any junt amb els seus fills i la seua dona en l’Ofrena a la Verge dels Desemparats.
José Millet és natural de La Font d’en Carròs però familiarment vinculat a Gandia. Encara que resideix a València amb la seua dona Amparo i els seus dos fills, sempre que poden es traslladen a Gandia o a la platja, on estiuegen. És amant de les nostres tradicions i sobretot de la cultura valenciana.
És membre de diversos comités internacionals, de la Comissió de Vicerectors i Director de dues Càtedres. En l’àmbit acadèmic, ha dirigit com a investigador principal més de 20 projectes nacionals i internacionals competitius i de transferència de tecnologia, ha publicat més de 80 articles en revistes indexades i més de 100 publicacions en congressos especialitzats.
Laura Puig, Fallera Major de Gandia, està molt contenta amb l’elecció de José Millet per la seua importància dintre de la cultura i l’educació i a més, per la seua vinculació directa amb les falles. De segur, el pròxim 20 d’octubre serà una nit especial per a Laura Puig i com no, per a José Millet.
MARIA FUSTER
Júlia Perles, Fallera Major Infantil de 2019, tindrà una mantenidora d’excepció. La periodista Maria Fuster serà la mantenidora de la presentació de la màxima representant infantil de les Falles de Gandia. El pròxim 19 d’octubre Maria Fuster serà la primera persona que li dirigirà unes paraules a Júlia Perles.
Maria Fuster és una jove gandiana, concretament del Grau de Gandia, barriada que uneix a Maria i a Júlia. Les dues adoren el mar, el port i la platja, i sobretot tenen el mateix sentiment de pertinència al Grau de Gandia. La mantenidora també poseïx altre nexe d’unió amb la Fallera Major Infantil, les dos han estimat i estimen la festa fallera. Maria Fuster fou Reina de la Falla Infantil de la Falla Plaça Prado l’any 1999 i a més membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil a l’any 2000.
Maria Fuster ha sigut escollida mantenidora de la Fallera Major Infantil, a més de pel seu sentiment faller i el de la seua família, també per ser un referent periodístic valencià. La mantenidora és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València. Ha treballat com a presentadora d’informatius a Mediterráneo TV, i també en registres més despreocupats a 8TV junt a Mediaset i La Fábrica de la Tele. Ha treballat també a LaSexta Noticias, al magazine Tips de La2 de TVE i a Mediapro per al magazine Tarda Oberta de TV3. Actualment és copresentadora del Matí à punt.
Júlia Perles, Fallera Major Infantil de Gandia, ja ha estat informada pel president de la Junta Local Fallera, Telmo Gadea, i afirma que està molt contenta de tindre a Maria Fuster com a mantenidora de la seua presentació. Maria i Júlia posseïxen molts sentiments comuns que aconseguiran que la pròxima nit del 19 d’octubre siga especial.