PAGINAS

miércoles, 26 de septiembre de 2018

Les Falleres Majors de Bétera 2018 es despedixen del mon faller

Les Falleres Majors de Bétera de 2018, Andrea Peinado i Luisa Motilla, digueren adéu al seu càrrec dissabte a la Sala de Plens del Castell. Andrea i Luisa arribaven juntes passades les 19:00 al Castell de Bétera. A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a més de les que es convertiran en Falleres Majors de 2019, Carla Gelde i Omayra Calvo. Dins amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera omplien la sala.
L'acte fou una afectuosa mostra de carinyo del món faller cap a les dues joves. El primer a parlar va ser el president de la Junta Local, Jose Maria Asensi, qui els va dedicar un emotiu homenjae i repàs l’intens any que han viscut junts. Després, un audiovisual amb els testimonis de familiars i amics feu esclatar les llàgrimes de les falleres. La vesprada es completà amb la imposició dels corbatins a l'estendard. Andrea i Luisa van voler dirigir-se al públic i micròfon en mà, Les emocions no tardaren en aflorar i com no, d’agraïments per tot l’any viscut.
Seguidament dels discursos d’Andrea i Lluïsa, va tindre lloc la Proclamació de les Falleres Majors de Bétera 2019, amb la novetat enguany de les seues Corts d’honor. Aquest acte, introduït de forma nova per Junta Local, pretén donar a conéixer a les que representaran al món faller en Bétera 2019 abans del dia de la seua exaltació, que tindrà lloc el proper 27 d’octubre.
L’Alcaldessa va tindre unes sinceres paraules amb les Falleres Majors 2018, Andrea i Lluïsa, i va aprofitar també per a donar les gràcies a les seues famílies pel suport que els han donat durant l’any, i per la magnífica llavor com a màximes representants de les falleres i els fallers.
L’acte va acabar amb els himnes de Bétera i la Comunitat Valenciana. Després tots junts van celebrar el comiat en el Sopar de Gala Faller al Saló Azhor de Bétera que va allargar-se fins a altes hores de la matinada.