PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 26 de mayo de 2018

La Falla del Doctor Collado mes solidaria que mai

  • El passat diumenge 13 de maig a partir de las 10:00 hores va tindre lloc la XIX edició dels Jocs Solidaris de la Falla Plaça del Doctor Collado.
  • En els 18 edicions anteriors es varen recaptar un total de 51.400 euros a repartir entre els centres ocupacionals participants.
  • La Fallera Major de 2017, Raquel Alario, junt a la seua Cort d’Honor varen protagonitzar la dansà solidaria.
La Falla Plaça del Doctor Collado va organitzar la XIX edició dels Jocs Solidaris a benefici de sis Centres Ocupacionals de persones amb diversitat funcional psíquica de la província de Valencia. Un dels moments mes destacats de la jornada serà la dansa que va protagonitzar Raquel Alario, Fallera Major de Valencia 2017, junt a les seues companyes de la Cort d’Honor.
La jornada va arrancar a les 10:00 hores amb la inauguració per part de les Falleres Majors de la comissió, Loreto y Laura, així com dels presidents Jorge i Tono. Per tant, quedava així obert el mercat artesanal en el que els propis centres ocupacionals varen vendre els productes que han realitzat els seus alumnes.
També es va realitzar tot tipus de jocs per als mes menuts organitzats per la delegació d’infantils de la comissió i per Creu Roja. Per altra part la Falla Monte Pietat de Xirivella va instal·lar un stand per a donar a conèixer la iniciativa solidaria ‘Moños Rosa’ així com d’un altre per part de l’Associació Valenciana d’Afectats de Fibromialgia (AVAFI).
La jornada va ser un complet èxit de participació i assistència on es va recaptar un total de 2.550 euros durant tota la jornada sense contar les vendes en els stands instal·lats per cada centre i a la que ha d’afegir-se també la rifa de les teles donades per Mariam Indumentarista / Les Barraques. Tot lo recaptat es donarà als centres ocupacionals participants en aquesta edició, els quals varen ser: La Torre, Luz Vede, Los Serranos (Villar del Arzobispo), Koynos (Godella), Tola (Silla) i la Associació Bona Gent.
Des d’ací volem donar l’enhorabona a tota la comissió per la iniciativa.