PAGINAS

jueves, 24 de mayo de 2018

Barroso ja te màxims representants i viu un cap de setmana musical

El passat dissabte 12 de maig la Falla General Barroso – Litografo Pascual i Abad va elegir com a President Infantil per a l’exercici 2018/2019 al xiquet David Vergara Valenciano i per altra part el passat divendres 18 de maig es va elegir a la xiqueta Irene Cebollada i Lopez com a Fallera Major Infantil i a Carla Asensi i García com a Fallera Major. Des d’ací volem transmetre’ls la nostra mes sincera enhorabona a tots.
Per altra part els educands de la banda de música d'esta comissió de la Creu Coberta es varen anar a la ciutat d'Alacant el passat dissabte 12 de maig per a celebrar el 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en l’homenatge a les Escoles de Música que es va realitzar en la Plaça de Bous de dita ciutat i en el que es va viure un gran i especial acte ple de música que va reunir a casi 10.000 persones.
També, el passat diumenge 13, la banda va participar en la Processó de la Verge dels Desamparats en la que va interpretar la Marxa Real tant a l'eixida com a l'entra de la nostra Patrona en la seua Basílica.