PAGINAS

MASCLETAES 2024

jueves, 24 de mayo de 2018

Digníssimes candidates a Falleres Majors de Bétera per a 2019

La localitat de Bétera, una vegada tancat el procés de presentació de candidatures a Falleres Majors de la localitat ha fet públic les candidates al màxim càrrec així com de la data d’elecció.

El jurat enviat des de Junta Central Fallera les candidates hauran de ser avaluades el pròxim 2 de juny en una jornada que donarà inici a les 11:00 hores amb la recepció del jurat per l’Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a les candidates per realitzar les proves oportunes al Saló de plenaris del Castell de Bétera.
En acabar, el Jurat es traslladarà a l'Ajuntament per reunir-se i emplenar l'acta amb el nom de l'afortunada la qual serà entregada a l'Alcaldessa del municipi i a les 17:00 hores arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l’Alcaldessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de les falleres que representarà a Bétera i a les seues falles. Finalment la comitiva es traslladarà a donar l'enhorabona de forma personal a les falleres elegides i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera. Molta sort a totes!!
CANDIDATES A FALLERA MAJOR INFANTIL DE BÉTERA 2019
Xiqueta: Carla Gelde i Granell
Xiqueta: Carla Lopez i Capella
Xiqueta: Valeria Ramirez i Garin

CANDIDATA A FALLERA MAJOR DE BÉTERA 2019
Senyoreta: Omayra Calvo i Zaballos