PAGINAS

martes, 31 de enero de 2017

Raquel i Clara Maria son exaltades com a Patrimoni

Valencia ha exaltat a Raquel Alario i Clara Mº Parejo com les maximes representants de Valencia per a les Falles de 2017, any que viuran de ple el reconeiximent de Patrimoni Inmaterial Cultural de la Humanitat.
Fotografia de: Armando Romero / Josep V. Zaragoza
Per lo que fa a l’Exaltació de la Raquel Alario com a Fallera Major la companyia de dansa Susana Renau ha oferit l’espectacle “Un món per a Raquel”, una exhibició on les danses de tot el món s’acosten fins al Palau  de la Música. Paco Sivera, delegat de festejos de Junta Central Fallera, ha posat veu a la oda que acompanyava a cada dansa, a cada patrimoni. Per a aquesta nit, Raquel va elegir el to roig 'Toscana' de Vives y Marí.
Al dia següent, Clara Maria Parejo, va ser exaltada com a la maxima representant infantil amb un fantastic inici de 'El sombrero loco', de la companyia Dinamic Espectaculos. Clara va elegir el to rosa 'Quars' de Vives y Marí per a la seua vesprada mes especial.
Fotografia de: Armando Romero
Després dels espectacles arribava el moment de la imposició de les bandes que acrediten a Raquel Alario i Clara Maria Parejo com a Falleres Majors de València i a les components de la Cort d’Honor oficialment com a tal. Posteriorment i per a finalitzar, era l’hora de l’ofrena floral de canastilles en el seu honor i el discursos dels seus mantenidors, Susana Gisbert i Teresa Boseta.