PAGINAS

jueves, 14 de julio de 2016

La D.O. Chufa de Valéncia estrena nova image

  • El Consell Regulador ha aprofitat la seua implantació en les rets per a convocar la seua ya tradicional concurs #momentohorchata / #momentorxata
  • El Consell Regulador crea nous espais en Internet per a fomentar el consum d'autèntica Orchata i Chufa de Valéncia.
El Consell Regulador de la Denominació d'Orige  Chufa de Valéncia estrena nou disseny per a la seua pàgina web, www.chufadevalencia.org. L'objectiu és conseguir que el site es convertixca en una ferramenta més atractiva, útil i fàcil d'utilisar per als usuaris que vullguen obtindre informació sobre l'autèntica Orxata i Chufa de Valéncia i sobre la D.O. que les ampara. En este canvi la D.O. Chufa de Valéncia vol incrementar les més de 50.000 visites mensuals que reben les seues pàgines.

En esta web, que pot consultar-se en espanyol, anglés i en valencià, es pot obtindre informació sobre el Consell Regulador, l'Orxata i la Chufa de Valéncia, receptes preparades en estos ingredients, fotografies i videos, notícies d'interés o comunicacions per als seus associats, entre atres coses.

Ademés, des de la web, els interessats en els productes amparats per la D.O. Chufa de Valéncia podran subscriure's al bolletí de notícies editat de manera periòdica pel Consell Regulador, per a estar al dia de tot lo que té que vore en el món de l'Orchata i la Chufa de Valéncia.

El Consell Regulador ha apostat sempre per Internet com a mig per a la promoció de la Chufa de Valéncia i Orxata de Chufa de Valéncia, ya que està present en una pàgina web des de 1996, lo que li convertix en el Consell Regulador valencià pioner en l'us d'este canal de difusió.

Ademés, el Consell Regulador d'esta D.O. porta anys sent una de les denominacions d'orige més actives en RRSS; les seues pàgines en Facebook sumen prop de 25.000 fans entre les seues versions en castellà i en valencià i dispon de canals en youtube, twitter, pinterest i instagram.

L'objectiu és fomentar la interactivitat i la participació dels internautes que gogen d'orxata i la chufa de Valéncia. En este sentit, i coincidint en l'arribada de l'estiu, la Denominació d'Orige ha llançat el seu ya tradicional concurs #momentorxata, en el que, per a participar, únicament cal fer-se una foto bevent orxata i compartir-la etiquetant-la en eixe hashtag.

La Denominació d'Orige Chufa de Valéncia s'erigix en certificat de la calitat del producte i el Consell Regulador de la Denominació d'Orige Chufa de Valéncia és l'organisme que respon per ella. L'objectiu principal d'esta D.O. és el de garantisar la procedència valenciana i la màxima calitat d'uns productes altament saludables com són l'Orchata i la Chufa de Valéncia, avalats per numerosos estudis mèdics.
Enllaços a les plataformes del Consell Regulador:

WEB: http://www.chufadevalencia.org

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/horchatadechufadevalencia
https://www.facebook.com/groups/cocinahorchataychufa/

YOUTUBE: http://www.youtube.com/user/chufadevalencia

TWITTER: @horchataychufa / @orxataixufa / @Chufadevalencia / @xufadevalencia

INSTAGRAM: @chufadevalencia

PINTEREST: https://es.pinterest.com/chufadevalencia/