PAGINAS

domingo, 14 de febrero de 2016

L'Olivereta dona per finalitzada la seua Exposició

Després de diversos dies, ahir per la vesprada es van tancar els actes al voltant de l'exposició d'esbossos de l'Agrupació Olivereta. Ha sigut un repte per a l’agrupació l'organització i execució d'aquesta exposició i cal agrair els artistes fallers que treballen braç a braç amb les comissions i que com es va poder escoltar el dijous passat a la mesa redona que es va preparar, són una part fonamental del nostre patrimoni cultural i festiu.
El President de l’Agrupació, va agrair també tant la col·laboració dels grups de Danses Santa Bàrbara i al del Barri de la Llum. També al Centre Comercial Gran Túria i a les comissions de l’Agrupació Olivereta. També va tindre unes paraules per a María Donderis, Fallera Major Infantil de València 2015, per la cessió del seu vestit que va estrenar a l’Exposició del Ninot 2015 i que tan bé està lluint en l’exposició.
La zona expositiva romandrà oberta durant uns dies més perquè el públic del Centre Comercial puga admirar els monuments de l'Agrupació i ara les comissions falleres ja estan a la recta final cap a la setmana gran. La pròxima cita serà el pròxim dia 19 de febrer en la Sala Canal amb l'acte d'Exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació.