PAGINAS

jueves, 11 de febrero de 2016

Deborah i Carolina emocionen a Les Arts

El cap de setmana passada, va tindre lloc la solemne Exaltació de les Falleres Majors de 2016 de la Falla dels Arts, Passeig de la Alameda – Avinguda de França, la senyoreta Deborah García Monfort i la chiqueta Carolina Monforte Ramón, en l'Ateneu Mercantil de Valéncia.
El dissabte 6 de febrer a les 20:30 hores aplegava Deborah acompanyada pel president Manuel Cabrera Faus i pel seu mantenedora, la seua germana Inés Monfort García.
Deborah va ser rebuda en honors per tota la seua comissió. A continuació es va procedir a l'acte protocolari, un acte entranyable, en el que va estar arropada per la comissió, familiars i amics que varen participar en l'ofrena floral  i com no, emocionada per les paraules que li va dirigir la seua mantenedora en les que va enaltir les seues virtuts humanes i personals.
L'acte es va tancar en la presència la fallera Major de Valéncia, Alicia Moreno Morales i per la seua Cort d'Honor, acompanyant a la comissió en el sopar que es va oferir a continuació.
En la vesprada del dumenge 7 de febrer aplegava Carolina acompanyada pel President Infantil  Álvaro Ramón Espinosa dels Monteros i pel seu mantenedor D. Antonio Ramón Canet.
En l'entrada esperant-la en gran ilusió estava tota la seua comissió infantil. Seguidament es va procedir a l'acte protocol·lari. Carolina, radiant de felicitat, va estar acompanyada en tot moment per  la seua comissió, familiars i amics, que varen estar molt participatius tant en el moment de l'exaltació com en  l'ofrena floral. El seu tio i mantenedor li va dirigir unes emotives paraules en les que va resaltar la importància de la família i lo molt que la volien. Per a finalisar l'acte, es va contar en la presència de la Fallera Major Infantil de Valéncia, Sofia Soler Casas i per la seua Cort d'Honor.
En abdós casos, les Falleres Majors de 2016 varen contar en l'assistència de Falleres Majors d'eixercicis anteriors aixina com d'unes atres Falles invitades i de les Clavarieses Major e Infantil de l'Altar de Sant Vicente del Sant Ángel Custodie.