PAGINAS

sábado, 20 de febrero de 2016

Emoció i sentiment faller a la Sala Canal

El passat divendres ha tingut lloc l'Exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació fallera de l’Olivereta a la Sala Canal.
L’emoció i l’alegria van ser les protagonistes de l'Acte d'exaltació de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de l'Agrupació Olivereta. El saló de la Sala Canal es va omplir per complet. Veïns i fallers es van reunir per a conèixer de primera mà, als protagonistes de la nostra festa d'Interès Turístic Internacional i en camí de ser també Patrimoni cultural immaterial de la humanitat.
El President de l'Agrupació, Celso Javier Eslava del Río, va anar rebent als quadres d'honor de les comissions i va imposar l'insígnia de la mateixa als nouvinguts de cada falla. El moment més emotiu va arribar amb el parlament de Donís Salvador, mantenedor de l'exaltació d'enguany, el qual va tindre paraules per a cadascuna de les Falleres Majors, recordant els seus trets més característics, fent somriure tant a les falleres com al públic assistent.
La cerimònia va anar intercalant diversos quadres musicals que -com a novetat- van ser duts a terme pel Grup de Playbacks de l'Agrupació Olivereta, format per fallers i falleres de diverses comissions.
Finalment, i amb les falleres majors disposades a l'escenari, es va agraïr tant a Donís Salvador com a la veu en off, Rafa Martí Monforte la seua dessiteressada col·laboració i es va donar punt i final a este acte, prolegòmen de les falles 2016.